Ingela Norrby

Född 8 december 1953
Död 5 september 2017, Lindesberg

Om Ingela

”Det blir värst för Er som är kvar…” sa Ingela i somras och det instämmer vi till. Det är Någon som fattas oss. Bosses livskamrat, Johan och Kalles mamma, barnbarnens älskade Farmor och många andras vän och bekant. Vi får inte låta Ingelas sista sjukdomsår vara de vi väljer att minnas. Vi måste tänka bortom cancer och den ofantliga sorg vi bär, för att tänka på de underbara ögonblick vi för alltid vill minnas.


Ingela var alltid generös i sin omsorg mot andra. Det fanns alltid något gott hembakat till kaffet. Tårtan till kalaset bakade hon alltid från grunden med kärlek och garnering av omtanke till jubilar. Gemensamma middagar med familj och vänner. Stickade tröjor, strumpor och andra kreationer skapade hon gärna för att dela med sig av. Varma omfamningar vid alla möten och ett djup i de samtal hon hade.


Vi minns de resor hon organiserat för familjen till våra gemensamma pärlor i Danmark. Att Ingela badade med barnbarnen i havet oavsett värme eller kyla. De otaliga middagar av rödspätta, som gick under namnet ”danmarksfisk” och som barnbarnen endast kunde äta där. Färska frallor på stranden, godistillverkning i Lökken, glass i Tverstedt, wienerbröd och pepparsås – dock inte tillsammans. Ingela skapade förutsättningar för att familjen skulle få tid tillsammans, en roll vi nu får axla i vår ensamhet.


Ingela, du fattas oss. Vila i frid.

Minnesord

Jag minns dej som engagerad,energisk,kunnig och hjälpsam mot alla i jobbet...Visa mer
Ann-Margreth Konradsson  2017-09-20


Kommer alltid att minnas dig.
Ulf Bohman  2017-09-16Se alla minnesord Skriv ett minnesord

Begravningsinformation

Begravningsgudstjänsten äger rum i Fellingsbro kyrka fredag 29 september kl. 11.00. Efter akten inbjudes till Klockargården. Svar om deltagande till Fonus, tel 0587-133 98 eller nora@fonus.se senast måndag 25 september. Valfri klädsel. Tänk gärna på Cancerfonden gåvotelefon 020-59 59 59.

Beställ blommor

Beställ blommor till ceremonin eller till familjen till minne av Ingela

Beställ blommor

Skänk en gåva till

till Cancerfonden till minne av Ingela  Norrby

Ge en gåva

Tänd ett ljus

Tänd ett ljus till minne..
 

Skriv in texten du ser i bilden nedan.
Bildtext
UppdateraNy kod
   Lyssna på

Följ Ingelas minnessida