Arne Liljeberg

Född 24 juni 1931
Död 6 september 2017, Enskede

Arne

Arne föddes 1931 som lillebror i en familj med 6 barn av sin mamma Hedvig och pappa Nils de bodde först på söder men flyttade efter ett par år till ett hus på Maratonvägen i Tallkrogen. Efter ett par år så flyttade vår mamma Karin in i grannhuset de började tidigt att leka och umgås och kände tidigt att de gillade varann och vid 14 års ålder köpte de kamratringar i silver som mamma ännu har kvar i sitt röda etui. De förlovade sig vid 19 års ålder och gifte sig vid 23. Pappas syskon gjorde mycket kul tillsammans när de blev vuxna och vi som blev kusiner har också haft mycket kul tillsammans under åren vi växte upp.
Pappa blev en duktig simhoppare tillsammans med sin bror Rune och blev sin klubb Hellas trogen i alla år. De hade mycket roligt både som unga och äldre med sitt idrottande. Pappa blev sedan tränare för ett gäng ungar på 70-talet de tränade, tävlade och åkte på träningsresor och de hade mycket kul. Det gänget är idag i 50 års åldern och de kommer att närvara på pappas begravning vilket visar hur bra det är med idrottande när det görs på rätt sätt med ordning och reda, vägledning, teamkänsla och värme. Tack för att DU funnits för oss och sov gott!

Minnesord

HälsningMin fina pappa kommer alltid att minnas dig med värme och glädje vi tar hand om vår lilla mamma nu när du inte finns här mer...Visa mer
Annie Welander  2017-09-23


Tack pappa min.för det liv du gav mig,och all den tiden du la ner på mig och min träning...Visa mer
Kjell Liljeberg  2017-09-19Se alla minnesord Skriv ett minnesord

Begravningsinformation

Begravningen äger rum i Hoppets kapell, Skogskyrkogården onsdag 27 september kl 13.45. Därefter inbjudes till minnesstund. Svar om deltagande till FONUS tel 08-709 84 02 eller enskede@fonus.se senast 21/9. Tänk på Hjärt-Lungfonden, pg 90 91 92-7.

Beställ blommor

Beställ blommor till ceremonin eller till familjen till minne av Arne

Beställ blommor

Skänk en gåva till

till Hjärt-Lungfonden till minne av Arne  Liljeberg

Ge en gåva

Tänd ett ljus

Tänd ett ljus till minne..
 

Skriv in texten du ser i bilden nedan.
Bildtext
UppdateraNy kod
   Lyssna på

Följ Arnes minnessida