Monica Svensson

Född 8 december 1941, Helsingborg
Död 7 januari 2019, Helsingborg

Mamma Monica

Vår lilla Mamma, mormor,farmor,syster,svärmor och vän har nu stilla tagit ett steg ur detta liv och med en förhoppning om dess existens ett steg in i nästa.

Mammas liv var i många år kantat av tragedier och kaos, hon tvangs genomlida saker andra aldrig skulle mäkta med, men med sin enorma inre styrka tog hon sig upp på fötterna igen och slog tillbaka genom att ta sig ur kaoset och in i ett liv kantat av kärlek till sina barn, sina barnbarn, sina egendomliga katter och LIVET.

Humorn var och kommer alltid vara mammas ledstjärna, vi har skrattat så många timmar tillsammans och skojat högt och lågt, sedd utifrån kunde vår relation te sig hård och vass men den var allt annat än det.

Trots sin svåra sjukdom och alla andra hälsorelaterade katastrofer mamma drabbades av så fortsatte hon skratta och skoja om allt och inget,hennes kärlek till livet och allt vad det innehöll gav henne långt fler år än vad någon trodde var möjligt och rent egoistiskt önskade vi att hon skulle få fler ändå.

Nu har skrattet tystnat och det kommer att vara saknat i evigheters evighet, men vi har många minnen att badda vår sorg med när den blir för tungt, vila nu lilla mamma och vakta över oss så allt går rätt till.

Älskad Saknad

Minnesord

HälsningKära älskade Monica !! tack för alla år vi har haft tillsammans vi har löst världsproblemen med skratt och glädje...Visa mer
Gudrun  2019-01-16


HälsningHej fina, ekorren här! Ja det var det smeknamn du gav mig! Fick äran att lära känna dig när mitt liv var kaos...Visa mer
Pauliina Carlsson   2019-01-14


Ett sista farväl Monica.
Tack för alla år vi varit vänner här på Fejan ...Visa mer
Laila Jensen  2019-01-12Se alla minnesord Skriv ett minnesord

Begravningsinformation

Mammas önskan var en begravning utan massa krumbukter, en begravning i all enkelhet med endast familjen närvarande.
Vi i familjen kommer att samlas någonstans i Helsingborg efter begravningen och bjuder härmed in alla som vill komma och minnas Mamma med oss, plats och tid kommer meddelas senare så håll er uppdaterade här

Beställ blommor

Beställ blommor till ceremonin eller till familjen till minne av Monica

Beställ blommor

Skänk en gåva

Skapa en donation till minne av Monica  Svensson

Ge en gåva

Tänd ett ljus

Johanna Mogensen
2019-01-14 

Din städerska Siv
2019-01-13 

Bengt
2019-01-12 

Din tös Camilla
2019-01-12 

Skriv in texten du ser i bilden nedan.
Bildtext
UppdateraNy kod
   Lyssna på

Visa alla tända ljus

Följ Monicas minnessida