Ingalill Stiernquist

Född 29 juni 1934, Stockholm
Död 14 mars 2017, Stockholm

Om Ingalill

Ingalill (född Thörnberg) Stiernquist

Vår älskade mamma, mormor, farmor, syster, släkting och vän har somnat in lugnt och stilla 22.52 den 14 mars i sin säng på Hornskroken. Mamma föddes, dog och kommer att begravs i Högalids församling.

Runt 2004 kom en objuden gäst in i Ingalills och våra liv, Alzheimers. Det är sorgligt att mamma nu lämnat oss. Men den största sorgen är tanken på hur annorlunda livet sett ut för Ingalill, Olle, barn och barnbarn mfl om inte sjukdomen tagit allt större plats.

Men förutom oro och sorgsenhet har dessa år också varit glädjefyllda, och kärleksfulla. Olles ömsinta och envisa omsorg om Ingalill, att få henne må bra och le eller få henne att skratta var fantastiskt. Även all den omsorg och kärlek som personalen på Hornskroken gett.

Nu får vi tillfälle att minnas, hedra och sörja den Ingalill varit och betytt för var och en. Det blir också en start för oss nära att mer få möjlighet att ta fasta på alla glada, roliga friska år med Ingalill.

Har du någon du vill dela med dig av din bild av Ingalill, något minne etc så dela det gärna med oss, här på denna sida här (klicka på "Minnesord") eller vid annat tillfälle.

Tack för samtal, sms, mejl mm med värmande ord och hälsningar.

Anne och Lorenzo

Minnesord

Hälsning Här kan ni se skrivna minnesord..


Se alla minnesord Skriv ett minnesord

Begravningsinformation

Begravningen äger rum i S:t Ansgars kapell, Högalidskyrkan torsdag 13 april kl. 11.00. Därefter minnesstund. Osa FONUS 08-709 8450 eller hornstull@fonus.se senast den 6 april. Tänk gärna på Rädda Barnen eller Demensfonden. Stort tack till Hornskrokens personal för all kärlek och omvårdnad.

Beställ blommor

Beställ blommor till ceremonin eller till familjen till minne av Ingalill

Beställ blommor

Skänk en gåva till

till Demensfonden till minne av Ingalill  Stiernquist

Ge en gåva

till Rädda Barnens Riksförbund till minne av Ingalill  Stiernquist

Ge en gåva

Tänd ett ljus

Kjärstin och Bosse Hansson
2017-05-09 

Anne
2017-03-29 

Lorenzo
2017-03-20 

Skriv in texten du ser i bilden nedan.
Bildtext
UppdateraNy kod
   Lyssna på

Visa alla tända ljus

Följ Ingalills minnessida