Krister Westerlund

  • Född: 13 juli 1944
  • Död: 16 maj 2020

Alla som vill kommer att kunna se begravningsceremonin online. Ceremonin direktsänds här på Kristers minnessida. Mer information finner du under fliken "Om begravningen" och länk till direktsändningen kommer att finnas under "Länkar" på begravningsdagen.
Trons kapell, Limhamn
12 Juni 2020 12:00
Vi på Fonus har fått förtroendet att ordna denna begravning. Om du har frågor eller funderingar kring ceremonin är du varmt välkommen att kontakta oss.
Bra att veta
Kontakta Begravningsbyrån
Information
FONUS
Ängelholm
072-452 01 40
Gå till hemsidan

Om begravningen för Krister Westerlund 

Tid och plats för begravningen 2020-06-12 12:00 Trons kapell, Limhamn

Begravningen äger rum i kretsen av de närmaste pga rådande pandemi.

Tänk på Kristers livsverk,
Ge en gåva till Alzheimer Sveriges verksamhet.
Swish 123 270 06 31 eller BG. 187 - 6093.
Märk gåvan: "Till minne av Krister".

Alla som vill kan se ceremonin online. Ceremonin direktsänds här på Kristers minnessida och länk till direktsändningen hittar du i menyn under ”Länkar”.
(Finns upplagd på begravningsdagen)

Vi använder verktyget Zoom för att kunna direktsända ceremonin och det går att se den via dator, mobil eller läsplatta. Om du vill titta på ceremonin från mobil eller läsplatta kommer du att uppmanas att ladda ner Zoom-appen när du klickar på länken (Zoom-appen är kostnadsfri och finns både för Android och iPhone). Direktsändningens ljud- och bildkvalitet anpassas per automatik till den internetuppkoppling du har. Det gör att ljud- och bildkvalitet kan variera, med det är tyvärr inte något som vi på begravningsbyrån eller Zoom kan påverka.