Brita Rydh

  • Född: 7 januari 1948
  • Död: 23 juli 2020

Eftersom vi tyvärr inte kan ha någon minnesstund efter begravningen vore det väldigt fint om du ville dela några minnen av mamma med hjälp av funktionen Skriv ett minnesord. Vi tänker att många skulle uppskatta detta och att det kan fylla en del av den funktion en minnesstund har. Mvh Martin och Sara
Vi på Fonus har fått förtroendet att ordna denna begravning. Om du har frågor eller funderingar kring ceremonin är du varmt välkommen att kontakta oss.
Bra att veta
Kontakta Begravningsbyrån
Information
Fonus Odengatan
STOCKHOLM
087098590
Gå till hemsidan

Om begravningen för Brita Rydh 

Begravningen kommer att äga rum i Adolf Fredriks kyrka den 18/8 kl. 14.00. Till följd av pandemin måste vi begränsa antalet besökare så tyvärr kan endast inbjudna medverka. Valfri klädsel. Tyvärr kan ingen minnesstund hållas i samband med begravningen.
Alla som vill kan se ceremonin online. Ceremonin direktsänds här på Britas minnessida och länk till direktsändningen hittar du i menyn under ”Länkar”.
Vi använder verktyget Zoom för att kunna direktsända ceremonin och det går att se den via dator, mobil eller läsplatta. Tittar du via dator rekommenderar vi webbläsare Chrome. Om du vill titta på ceremonin från mobil eller läsplatta kommer du att uppmanas att ladda ner Zoom-appen när du klickar på länken (Zoom-appen är kostnadsfri och finns både för Android och iPhone).
Direktsändningens ljud- och bildkvalitet anpassas per automatik till den internetuppkoppling du har. Det gör att ljud- och bildkvalitet kan variera, med det är tyvärr inte något som vi på Fonus eller Zoom kan påverka. Direktsändningen kan ej ses i efterhand.


Adress till begravningen

Adolf Fredriks kyrka, Adolf Fredriks kyrkogata, 111 60, Stockholm