Birgitta Wagensonner

  • Född: 9 januari 1943
  • Död: 16 april 2021

En ny stjärna har tänts på himlen - vår älskade Birgitta min fru, vår mamma, mormor, mormorsmor, syster och allas vår vän

Vårt liv är en vindfläkt, en saga, en dröm. En droppe som faller i tidernas ström. Den skimrar i regnbågens färg en minut brister och faller och drömmen är slut (Nils Ferlin) ___________________________________ Vid gudstjänst i Södertälje söndag den 2 maj 2021 ringer det i kyrkklockorna och tänds ett ljus för mamma. Du kan se gudstjänsten på Svenska kyrkans hemsida: www.svenskakyrkan.se/sodertalje eller via Facebooksidan: Svenska-kyrkan-i-Södertälje
Gravkapellet, Södertälje
Vi på Fonus har fått förtroendet att ordna denna begravning. Om du har frågor eller funderingar kring ceremonin är du varmt välkommen att kontakta oss.
Bra att veta
Kontakta Begravningsbyrån
Information
Fonus, Sverige
Södertälje
08-55061330
Gå till hemsidan

Om begravningen för Birgitta Wagensonner 

Tid och plats för begravningen 2021-05-21 11:00 Gravkapellet, Södertälje

Om begravningen för Birgitta Wagensonner
Delta vid Birgitta Wagensonners ceremoni, via direktsändningen den 21/5, 11:00
För att delta vid ceremonin klickar du på knappen nedan.
Använder du dator rekommenderar vi webbläsaren Chrome.
Sändningen görs med en mobiltelefon från en fast plats i lokalen. Kvaliteten på ljud och bild kan variera beroende på lokalens akustik och möjlighet till internetuppkoppling, samt om präst/borgerlig officiant använder mikrofon.
Det kan vara bra att veta att direktsändningens ljud- och bildkvalitet anpassas per automatik till den internetuppkoppling och utrustning som du har. Det gör att ljud- och bildkvalitet kan variera, och i värsta fall att du inte kan följa sändningen.
Detta är tyvärr inget vi på Fonus kan påverka.