Gerd Munter

  • 1946.06.08 - 2022.01.23

Dikt av H. Scott-Holland

Döden betyder ingenting. Jag har bara dragit mig tillbaka till ett annat rum. Jag är Jag, Du är Du. Allt vi var för varandra, det är vi fortfarande. Kalla mig vid mitt vanliga namn. Tala till mig sådär som Du alltid gjort. Ändra inte Ditt tonfall, Håll sorgen borta från Din röst. Sluta inte skratta åt våra gemensamma små skämt. Skratta som vi alltid har gjort. Var med mig. Le mot mig. Tänk på mig. Låt alltid mitt namn finnas med Er där hemma. Uttala det som ingenting hänt, sorglöst Utan spår av skuggor. Låt livet gå vidare med samma innebörd som tidigare. Det går vidare därför att det måste gå vidare. Döden är ju ändå bara ett tillfälligt avbrott i vår gemenskap. Varför skulle du sluta tänka på mig för att Du inte längre kan se mig. Jag väntar på Dig någonstans väldigt nära. Allt är väl.

Om begravningen för Gerd Munter 

Hälsingtuna församlingshem

Det kommer att bli en borgerlig begravningsceremoni för Gerd torsdag 17 februari. Vi samlas i Hälsingtuna församlingshem strax före kl. 13.00.
Gerds begravning kommer att fyllas med sång och musik som hennes döttrar har valt och som kommer att låta Gerds begravning ett fint minne för er som kommer.
Om någon är osäker på hur en borgerlig begravning går till så får ni gärna höra av er till mig, men jag kan nämna här att du kan ta med en blomma om du vill ha en till avskedet vid kistan, du behöver inte tänka på något annat egentligen.
Ceremonin kommer att ta ungefär 30-40 minuter, därefter kommer kistan att bäras ut till den väntande bilen och om du även anmält dig till minnesstunden så stannar du kvar och deltar i denna.

Varmt välkommen!

Vänligen
Ullica Skytt Dempwolf på FONUS
0650-140 45


Adress till begravningsceremonin

Hälsingtuna församlingshem, Hälsingtuna 59, 824 92, Hudiksvall

Adress till minnesstunden

Hälsingtuna församlingshem, Hälsingtuna 59, 824 92, Hudiksvall


Vi på Fonus har fått förtroendet att ordna denna begravning. Om du har frågor eller funderingar kring ceremonin är du varmt välkommen att kontakta oss.

Bra att veta
Kontakta Begravningsbyrån
Information
Fonus, Hudiksvall
Hudiksvall
0650 - 104 25